BUNZLAU CASTLE - SERVIES

BUNZLAU CASTLE - SERVIES

Bunzlau Castle is een merk van Clip BV, een Nederlands familiebedrijf waar in een enthousiast team wordt gewerkt om mooie tijdloze producten van hoge kwaliteit te maken. Voor de verschillende soorten producten worden de beste fabrieken binnen Europa gezocht om deze vervolgens te produceren.

Bunzlau Castle keramiek is één van de belangrijke peilers van dit merk en wordt gemaakt in Boleslawiec, Polen. Hier werkt Clip samen met hun partner Ceramika Artystyczna. Zij hebben al meer dan 200 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van de hoogste kwaliteit keramiek.

Elk stuk gaat in de fabriek door tenminste 15 paar handen. Na de eerste bak op 1300 graden gaat het naar de decoreer afdeling waar elke decoratie handmatig wordt opgebracht. Na de glazuur behandeling wordt het nogmaals op 1300 graden gebaken. Door deze hoge temperatuur wordt het oven-, vaatwas- en magnetron bestendig.

Bunzlau Castle Glas

Het glas is gemaakt van Cristaline. Dit is glas met een percentage loodvervanger, maar niet genoeg om kristal te mogen heten. Daarnaast is er de kristallijn. Deze is bij ons niet op voorraad, maar kan wel besteld worden.

Verfijnd zoeken